window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Treenit jatkuvat 6.6.2020

16.5.2020

Hei kaikki EMAn junnut ja aikuiset!

1.6. alkaen kokoontumisrajoitukset lieventyvät hiukan. Aloitamme siis ulkoilmatreenit höntsämeiningillä ja rennolla otteella. Aikuiset ja lapset ovat samassa harjoituksessa mukana, ja jos lapsesi harrastaa, niin toki saat itse tulla myös mukaan.

Ensimmäiset ulkotreenit ovat la 6.6. Klo 11 Lahden urheilukeskuksessa.
Ohjaajina toimivat Petra, Petri ja Evgeny.

Hyödynnämme mäkimonttua ja muita alueella olevia ulkotiloja ja -paikkoja. Jaamme harrastajia osallistuvien määrän mukaan erilaisiin ryhmiin ja aikaa saamme kulumaan 1,5 h.

Ensimmäisissä harjoituksissa sovitaan myös miten kesäkuussa treenaillaan. Kysellään siis silloin teiltä millaisia toiveita olisi päivän ja ajan suhteen. Kesäkuun harjoitukset tehdään ihan talkoo-otteella eli maksuista ei tarvitse huolehtia. Pääasia että päästään taas lajiin kiinni ja tekemään yhdessä asioita.

Tule siis mukaan!

Kokoontuminen Ravintola Voiton kulmalla la 6.6. klo 11. Varusteiksi säänmukaiset ulkoiluvaatteet sekä tietenkin täysi vesipullo. Pieni vesisade ei meitä haittaa, mutta jos keli on todella huono, niin silloin ei ulkoilu ole järkevää. Eli säävarauksella mennään.

Ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta toki se helpottaa. Viestinnän helpottamiseksi teemme näistä höntsätreeneistä whatsapp-ryhmän. Mikäli siis jo tässä vaiheessa haluat antaa puhelinnumerosi viestintää varten niin ilmoita se Petralle numeroon 0407455523. Ilmoittamaasi numeroa tullaan käyttämään vain harjoituksiin liittyvien asioiden tiedottamiseen.

Kiitos paljon. Toivottavasti pääset mukaan – olisi kiva nähdä pitkästä aikaa!