window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Tiedote 29.3.2020

29.3.2020

Suomen hallitus antoi torstaina 12.3.2020 suosituksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tässä suosituksessa tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Tämän jälkeen rajoitukset ovat Avi:n toimesta lisääntyneet, mikä on johtanut monien toimintojen sulkemiseen. Viimeksi tiedotimme, että toiminta keskeytyy 31.3.2020 asti. Kuitenkin aluehallintoviraston antama aikamäärä oli 13.4.2020 asti ja näyttää siltä, että tähän on tulossa vielä pidentymistä. Tällä hetkellä Uudenmaan maakunta on suljettu 19.4.2020 asti. Nämä huomioon ottaen voidaan olettaa, ettei toimintaa voida jatkaa ennen toukokuuta ja saattaa olla, että toiminta jatkuu vasta syksyllä.

Olemme olleet ylpeitä jokaisesta asiakkaasta/harrastajasta, sekä ohjaajistamme. Yritämme löytää mahdollisuuden jatkaa tulevaisuudessakin lajien pyörittämistä. Tätä toimintaa on pitkälti tehty rakkaudesta lajeihin, mutta valitettavasti taloudellisiakaan asioita ei voi jättää huomiotta.

Tiedotamme teitä heti, kun tiedämme miten toiminnalle tulee käymään.

Pitäkää toisistanne huolta ja pysykää terveenä.

Yhteistyöterveisin

Aki Tiihonen/Yrittäjä ja EMA Sportin ohjaajat/valmentajat

 

Sim UU

Black belt