window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Taekwondo Energia Boost – lisää voimaa, energiaa ja hymyä!

14.12.2023

Kaipaatko liikettä elämääsi, mutta sohva tuntuu voittamattomalta vastustajalta? Ei hätää – meillä on ratkaisu juuri sinulle!

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle liikuntamatkalle, joka on suunniteltu erityisesti sinulle + 30-vuotias aktiivinen sielu! On aika laittaa sohvanvaltaus aikakirjoihin ja astua energian, voiman ja hymyn täyteiseen maailmaan. Kohti vahvempaa kehoa, notkeampaa mieltä ja keltaista vyötä.

Miksi valita taekwondokurssimme?

Herätä energiasi

Tuntuuko kehosi jäykältä? Kurssimme tarjoaa motivoivia harjoituksia, jotka saavat veresi kiertämään ja energiasi virtaamaan. Taekwondo ei vain paranna liikkuvuuttasi, vaan myös tuo energiaa ja voimaa jokaiseen päivääsi.

Tehokasta ja monipuolista liikuntaa

Unohda tylsät harjoitukset. Kurssimme yhdistää voiman, kestävyyden ja liikkuvuuden harjoitukset niin, että aika lentää ja treeni tuntuu palkitsevalta.

Hymyillen tuloksiin

Taekwondo ei ole vain laji – se on elämäntapa. Liity yhteen muiden innokkaiden harjoittelijoiden kanssa ja nauti positiivisesta ilmapiiristä. Hyvällä tuulella treenaaminen on meille tärkeää.

Opi taekwondon tekniikoita

Kokeneet ja innostavat ohjaajamme opastavat sinut taekwondon perusteisiin ja edistyneempiin tekniikoihin. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi niin fyysisesti kuin henkisesti.

Kurssin sisältö:

Kaksi ohjattua treeniä viikossa

Ohjatut treenit ovat ti ja pe klo 18.30-19.30 Väinämöisentie 2, Lahti. Ohjaajina toimivat kokeneet valmentajamme. Huomaat huimia tuloksia sekä fyysisesti että henkisesti.

Yksi omatoiminen harjoite viikossa

Tarjoamme sinulle helpon ja tehokkaan harjoitteen, joka voit sovittaa oman aikataulusi mukaan. Saat selkeät ohjeet, joiden avulla voit kehittyä omassa tahdissasi.

Keltainen vyö – mahdollisuus menestykseen

Kurssin päätteeksi sinulla on mahdollisuus suorittaa keltainen vyö. Saavutus, joka ei ainoastaan symboloi taitojasi, vaan myös sitoutumistasi omaan hyvinvointiisi ja kehitykseesi.

Kurssin kesto ja hinta:

Taekwondo Energia Boost -kurssi kestää 8 viikkoa. Aloitus ti 9.1.2024 ja päätös 8.3.2024. Hinta on 49 €.

Kurssimaksu suoritetaan EMA Sportin tilille FI95 5612 1120 3861 38, 15.1.2024 mennessä.

Paikka:

Väinämöisentie 2, Lahti.

Ilmoittautuminen:

Alkavalle kurssille otamme mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen 31.12. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@emasport.fi. Maksamalla kurssin varmistat paikkasi ryhmässä.

Liity mukaan – matka uuteen energiaan alkaa nyt!

Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Liity kurssillemme ja anna itsellesi lahja, joka kestää eliniän. Voit tulla myös kaverin kanssa. Energia, hyvä mieli ja uudet taidot ovat käden ulottuvilla.

Ilmoittaudu nyt, ja tule mukaan voittajien joukkoon! ?✨