window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Syyskauden infoa

5.10.2020

Syyskausi on pyörähtänyt käyntiin onnistuneesti ja uudet harjoitustilat alkavat tuntua jo omilta. On saatu tuttuja sekä uusia kasvoja toimintaan mukaan. Nyt muutamia infoasioita tiedoksi jokaiselle.

Harjoitusmaksut

Syksyn harjoitusmaksujen suoritukset – nämähän tulee jokaisen harrastajan itse huolehtia maksetuksi ajallaan eli erillistä laskua näistä ei lähetetä. Harjoitusmaksu per kuukausi on 30€/harrastaja.

Lokakuun eräpäivä 25.9.

Marraskuun eräpäivä 25.10.

Joulukuun eräpäivä 25.11.

Kuukausimaksu maksetaan suoraan EMA Sportin tilille FI95 5612 1120 3861 38.  HUOM! Merkitse viestikenttään sen harrastajan nimi kenen harjoitusmaksun maksat. Mikäli syys- ja lokakuun harjoitusmaksu on vielä maksamatta, hoidathan ne kuntoon.

Pukutilaukset

Tilaamme pukuja yhteistilauksena lokakuun aikana. Sitä varten tarvitsemme harrastajien pituuden, jotta osaamme arvioida oikean koon. Näitä tietoja tulemme kysymään harjoituksissa.

Puvut luovutetaan maksua vastaan eli kun saat tiedon pukusi hinnasta, teethän suorituksen EMA Sportin tilille FI95 5612 1120 3861 38 mahdollisimman pian.

Vyökokeet

Syksyn vyökokeista on kyselty paljon, ne pidetään joulukuun alussa, todennäköisesti lauantaina 5.12. Vyökoe on harrastajan taito- ja kuntokoe, jossa mitataan harrastajan osaamista. Vyökokeeseen ei pääse osallistumaan ilman osallistumista harjoitusvyökokeeseen. Harjoitusvyökoe pidetään noin viikkoa ennen virallista vyökoetta ryhmien omien harjoitusaikoina ja siinä tarkistetaan, että harrastaja on valmis tulevaan vyökokeeseen. Vyökokeesta informoimme lisää lähempänä ajankohtaa.

Mitä kysyttävää tuleekaan, ole rohkeasti yhteydessä ohjaajiimme niin autamme parhaamme mukaan.