window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Naisten itsepuolustusseminaari oli onnistunut tapahtuma

17.2.2019

Naisten itsepuolustusseminaari keräsi itsepuolustuksesta kiinnostuneita naisia EMA Sportille 17.2.2019. Seminaarin ohjelmasta vastasi kamppailuvalmentaja Aki Tiihonen ja avustamassa olivat valmentajat Petra Kärkinen ja Samu Seppälä.

Seminaarin aikana käytiin läpi itsepuolustusta lainsäädännön näkökulmasta, minkä jälkeen siirryttiin käytännön harjoituksiin. Ensimmäisen tunnin aikana käytiin läpi tilanteiden ennakointia ja erilaisia irrottautumisia.

Seuraavalla tunnilla käytiin läpi hallintatekniikkaan liittyviä asioita. Opettelimme erilaisia lukkoja ja niihin vientejä. Viimeisellä tunnilla harjoiteltiin tekniikoita koviin hyökkäyksiin eli lyönteihin ja näihin vastaamiseen. Tekniikat pyrittiin tekemään niin, että ne soveltuivat eri lähtökohdista oleville naisille.

Kaikki tunnilla käsitellyt asiat olivat helposti omaksuttavissa, mutta hallitakseen ne hyvin, on hyvä harjoitella säännöllisesti. Tulevaisuudessa varmasti tulemme järjestämään uusia itsepuolustusseminaareja, mutta aikataulu on vielä avoimena.

Jos olette kiinnostuneet järjestämään teidän työporukallenne itsepuolustusseminaarin, niin olkaa yhteydessä info@emasport.fi.

Haluamme myös kiittää Tehosportia, joka oli tukemassa tapahtuman järjestämistä.