window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Tärkeä tiedote!

15.3.2020

Suomen hallitus antoi torstaina 12.3.2020 suosituksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tässä suosituksessa tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

EMA Sportin taloudellisten toimintaedellytysten ylläpitämiseksi emme voi sulkea toimintaa ennen keskeytysvakuutukseen oikeuttavia suoria määräyksiä. Tällä hetkellä valtio on antanut vasta suosituksia ja ne eivät täytä keskeyttämisvakuutuksen ehtoja. Tästä johtuen seuraavan kahden viikon harjoitukset tullaan järjestämään normaalisti.

Pyydämme sitoutuvat ilmoittautumiset kaikille tunneille osoitteeseen info@emasport.fi. Ilmoittautumiset tehdään jokaiselle tunnille erikseen kyseisenä päivänä kello 12.00 mennessä. Jos tunnille ei tule ilmoittautumisia, niin tunnit perutaan ilman erillistä ilmoitusta. Omatoimisesti salilla saa käydä harjoittelemasa normaalisti, huolehtikaa kuitenkin hygieeniasta. Tämä ohjeistus on voimassa 16.3.2020 – 31.3.2020 välisen ajan. Tämän jälkeen tilannetta arvioidaan uudelleen.

Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana. Jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita, älä osallistu harjoituksiin.

Jokaisen harjoituksiin osallistuvan tulee kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin seikkoihin:

  1. Riisu ulkokengät ja jätä ne niille varatulle hyllylle ulko-oven vieressä.
  2. Pese kätesi ja jalkasi huolellisesti saippualla ennen ja jälkeen harjoitusten.
  3. Käytä desinfiointiainetta.
  4. Huolehdi henkilökohtaisten treenivaatteiden/varusteiden hygieniasta. Pese jokaisen harjoituskerran jälkeen.

Salin siisteydestä huolehditaan samalla tavalla, kuin aikaisemminkin. Tatami pestään ja desinfioidaan arkisin päivittäin. Näillä toimenpiteillä pyrimme takaamaan harrastajien ja ohjaajien turvallisuuden sekä rajoittamaan virustartuntojen leviämistä.

EMA Sport seuraa tilannetta ja hallituksen sekä viranomaisten antamia määräyksiä.  Jos viranomaiset antavat keskeyttämismääräyksen, niin pysäytämme toiminnan välittömästi. Tässä tilanteessa keskeytyksen aikainen harjoitusaika korvataan täysimääräisenä asiakkaille.

Ystävällisin terveisin

 

Aki Tiihonen

Toimitusjohtaja

EMA Sport