window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

EMA Sportille uusia mustan vyön arvoja

8.12.2019

EMA Sportin mustan vyön kokelaat (Dan-kokelaat) suorittivat uusia vyöarvoja Suomen Sim UU:n yhteisessä dan-kokeessa, joka järjestettiin 7.12.2019 Vihdissä.

Vyökokeeseen EMA Sportilta osallistui yhteensä 4 henkilöä

Kyosanim Petra Kärkinen 2 Dan

Kyosanim Sami Mattiniemi 2 Dan

Kyosanim Petri Kymäläinen 1 Dan

Sabomnim Aki Tiihonen 5 Dan

Taekwondokoe koostui useista eri osa-alueista. Ensimmäisessä osiossa kokelaat näyttivät osamistaan perustekniikassa. Osiossa katsottiin, että kokelaat osaavat tehdä vaaditut tekniikat oikeilla liikeradoilla ja tuottaa voimaa tekniikoihin. Tämän jälkeen kokelailla oli vuorossa paritekniikkaa, jossa tarkastettiin itsepuolustustaitoja ja askelotteluita.

Seuraavaksi opettajakokelaat (Sabum:it) esittivät omat opettajatyönsä vyökokeen vastaanottajille ja muille kokelaille. Opettajatyöt käsittelivät kehon huoltamista, harjoittelurauhaa ja lasten opetussuunnitelmaa. Opettajatöiden esittelyjen jälkeen siirryttiin kamppailuosioon, jossa kokelaat pääsivät näyttämään osaamistaan taekwondo-ottelussa, itsepuolustuksessa sekä osittain myös perustekniikan erilaisia variaatioita.

Viimeisenä osana kokelailla oli murskaaminen. Kokelaiden piti näyttää vähintään yksi käsitekniikalla ja jalkatekniikalla tehtävä murskaus. Monet kokelaat kuitenkin tekivät useampia murskauksia, jotka toteutettiin vauhdikkailla kombinaatioilla.

Onnittelut sekä vyöarvonsa korottaneille että uudelle mustalle vyölle. Kiitos myös järjestäjille ja vyökokeen vastaanottajille.

Lisätietoa Taekwondosta voi lukea: www.suomentaekwondoliitto.fi

Lisätietoa Suomen Sim UU:sta voi lukea: https://simuu.fi/

BLACK BELTS

Aki Tiihonen