window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Kilpakamppailuvalmennus

EMA Sportilla on tarjolla kaksi erilaista otteluryhmää. Molemmissa otteluryhmissä harjoitellaan WT – tyylisuunnan Taekwondon säännöillä olevaa ottelua. Säännöllinen otteluvalmennus keskittyy erillisiin otteluryhmiin, joissa otteluosaamisen kehittymisestä kiinnostuneita urheilijoiden taitoja kehitetään eteenpäin. Valmennuksesta vastaavat kokeneet valmentajat.

Kilpailuottelua jokainen harrastaja voi harrastaa omien tavoitteidensa ja lähtökohtiensa mukaisesti. Toiselle säännöllinen viikkotunti ja ottelutekniikan kehittyminen on tärkeitä päämääriä. Toinen voi janota pääsevänsä kansalliselle huipulle, jolloin harjoittelumäärät nousevat huomattavasti korkeammiksi. Oli tavoitteena kumpi tahansa, EMA Sport tarjoaa loistavat puitteet näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Harrastajaotteluryhmä on tarkoitettu niille harrastajille, jotka eivät ole vielä käyneet kisoissa, eivätkä halua kilpailla tai kilpailevat harrastajasarjoissa. Harrastajaryhmässä harjoitellaan ottelun perusasioita turvallisesti ja nousujohteisesti niin, ettei uuden harrastajan tarvitse pelätä osallistua tämän ryhmän harjoituksiin. Harrastajaotteluryhmä kuuluu jäsenyyden perusmaksuun ja on tarkoitettu kaikille yli 10 – vuotiaille harrastajille.

Kilpaottelijaryhmä harjoittelee ohjatusti 5 kertaa viikossa. Ryhmässä harjoittelee urheilijoita, joilla on kokemusta kansallisista kilpailuista ja, jotka tavoittelevat tulevaisuudessa kansainvälisiä areenoita. Kilparyhmässä harjoitusohjelmat suunnitellaan kansallisen kilpakalenterin mukaisesti ottaen huomioon yksittäisen urheilijan valmistautumisen tavoitekilpailuihin. Myös harrastajakisaajat voivat osallistua kilparyhmän harjoituksiin, mutta harjoituksissa mennään tavoitteellisesti kisaavien tahtiin. Kilparyhmässä on oma erillinen maksunsa 60€/kk.

 

 

Kilparyhmän edustajat