window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Taekwondo-ottelijat

Kilparyhmän edustajat

EMA Sportin kilparyhmän edustajat esittäytyvät

Jukka Kortelainen

Olen Jukka Kortelainen (19 – vuotias) ja olen harrastanut Taekwondoa 6 – vuotta. Olen kilparyhmän jäsenenä, koska haluan kokeilla omia rajoja ja kehittää omaa potentiaalia kilpailijana. Olen aloittanut kilparyhmän jäsenä EMA Sportilla 2018, kun se perustettiin. Tykkään tästä ryhmästä, koska sen avulla voin saavuttaa oman parhaani Taekwondo-ottelijana. Tavoitteena minulla on voittaa Suomenmestaruus ja uskon, että kovalla työllä se on saavutettavissa.

Milja Hujala

Olen Milja (18- vuotias), ja olen harrastanut taekwondoa 3 – vuotta. Kisaryhmään liityin, koska haluan haastaa itseäni ottelun saralla ja käydä kilpailuissa. Tavoitteenani on suomen mestaruus. Kisaryhmä on minulle sopiva, sillä treenit ovat monipuolisia ja kehittäviä.

Tatu Lehtinen

Olen Tatu Lehtinen (12-vuotias) ja aloitin Taekwondo harrastuksen EMA Sportilla 2017. Liityin kilparyhmään, jotta kehittyisin lajissa mahdollisimman tehokkaasti ja pääsisin otteluihin. Tavoitteeni on Suomenmestaruus. Kilparyhmässä on hyvät valmentajat ja mukava porukka.

Nea Koskelainen

Olen Nea Koskelainen, 17, ja olen harrastanut Taekwondoa vuoden 2018 elokuusta alkaen. Olen kilparyhmän jäsenenä koska haluan lajilta enemmän kuin pelkän harrastuksen ja kehittyä kyseisessä lajissa kilpailijana. Olen aloittanut kilparyhmän jäsenenä EMA Sportilla syksyllä 2018. Pidän tästä ryhmästä, koska sen avulla minulla on mahdollisuus kehittyä paremmaksi Taekwondo-ottelijaksi ja päästä yli esiintymispelostani. Tavoitteena minulla on voittaa Suomenmestaruus ja uskon, että voin sen saavuttaa.