window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Kuntokamppailu

Kunto- ja potkunyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta, hauskaa ja täysin turvallista harjoittelua nyrkkeilyn tekniikoita ja harjoitteita hyväksikäyttäen. Potkunyrkkeilyssä tehdään harjoitteita potkunyrkkeilystä tutuilla tekniikoilla. Vastuksena toimii oma keho ja harjoiteisiin yhdistetään tasapaino-, liikkuvuus- ja rytmitysharjoituksia.

Peruskunto kasvaa huomaamatta ja ylimääräiset kilot saavat kyytiä. Myös istumatyön jumittamat lihakset ovat taakse jäänyttä elämää jo muutaman viikon harjoittelun jälkeen.

 

Kuntotaekwondo

Kuntotaekwondo on nuorille ja aikuisille tarkoitettua monipuolista harjoittelua erilaisia taekwondo-tekniikoita ja lihaskuntoliikkeitä hyödyntäen. Motivoivat harjoitukset kehittävät tasapuolisesti kuntoa, voimaa, nopeutta, liikkuvuutta ja tasapainoa. Aikaisempaa kokemusta taekwondosta edellytetä vaan ryhmä sopii kaikille kuntoilusta kiinnostuneille.

 

Kuntothai

Kuntothai-tunnilla keskitytään kunnon kohottamiseen ja thainyrkkeilyn perustekniikoiden suorittamiseen turvallisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Harjoittelu tapahtuu turvallisesti parin kanssa potkutyynyihin ja pistehanskoihin. Kuntothai ei sisällä ottelunomaista sparri-harjoittelua. Kuntothai parantaa kuntoa, liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

Tunnille osallistuakseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista, koska harjoittelu aloitetaan alkeista.

Tule mukaan kuntothaihin ja opi liikkumaan, lyömään ja potkimaan kuin thainyrkkeilijä.