window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

Uusia kilpailijoita haetaan

6.1.2019

Haemme uusia kilpailijoita taekwondon otteluryhmään. Kaikille avoimet otteluryhmän harjoitukset pidetään 11.1.2019, klo 18.00 – 19.30.

Tässä harjoituksessa katsotaan ryhmästä kiinnostuneiden taitotasoa ja kysytään harrastajien tavoitteita. Huom! ryhmään voi osallistua myös thainyrkkeilijät, jotka ovat kiinnostuneita toiminnasta. Näihin harjoituksiin voi osallistua kaikkia EMA Sportin harrastajat ilman erillistä maksua.

Otteluryhmään voi tulla mukaan + 11- vuotiaat, jotka ovat kiinnostuneita ottelutoiminnasta (ei välttämättä tarvitse vielä olla kiinnostunut kilpailemisesta). Otteluryhmän suunnittelusta tulee vastaamaan ammattivalmentaja Aki Tiihonen 4 Dan, joka on valmentanut vuodesta 2000 ja kilpaillut kansallisesti poomsaessa ja ottelupuolella, lisäksi toiminnan taustalla toimii Tero Kuorikoski, Aki Laitinen.

Otteluryhmään tullaan rakentamaan eritasoja harrastajien tavoitteiden ja resurssien mukaisesti. Ryhmän toiminnassa panostetaan ehdottomasti turvallisuuteen ja sopii hyvin myös nuorille lapsille.

Ryhmään osallistuakseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta kilpailemisesta, eikä ensimmäisissä harjoituksissa tarvitse olla omia suojia. Jos kuitenkin käy aktiivisesti harjoituksissa, niin suositellaan omien suojien hankkimista. Näitä suojia voitte hankkia suoraan EMA Sportilta.

Lisätietoa ryhmästä voitte kysyä

Aki Tiihoselta

045 848 3224

aki.tiihonen@emasport.fi