Lapsille Lahti

EMA Sportilla valmennussuunnitelmista ja ohjelmista vastaa ammattivalmentaja Aki Tiihonen, lisäksi toiminnassa on mukana paljon kokeneita ohjaajia jotka takaavat oppimisen ja turvallisen harjoitteluympäristön. EMA Sport tarjoaa Taekwondoa oheislajina muiden lajien harrastajille.  Miksi monipuolinen harjoittelu on tärkeää?

Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu koostuu monista erilaisista osa-alueista, joista monipuolisuus on yksi tärkeimmistä. Monipuolisuuden saavuttamiseksi on hyvä joskus olla ”outside the box”, eli avartaa omaa näkökulmaansa kokeilemalla ja harjoittelemalla jotain muutakin kuin vain omaa lajia. Erilainen harjoituskulttuuri, erilaiset harjoitteet ja erilaiset ärsykkeet hermoille ja lihaksille voivat viedä omaa lajiharjoittelua eteenpäin yllättävän paljon. Monipuolisuus mahdollistaa uusien, erilaisten oivallusten ja toteutuksien syntymistä ja sitä kautta kehittää niin urheilijaa kuin valmentajaakin.

Taekwondoharjoitteiden tavoitteena on kehittää yleisesti jalan hallintaa ja mahdollistaa näin monipuoliset ja luovat ratkaisut pelissä. Vaikka taekwondo on hyvä oheislaji moneen joukkuelajiin, varsinkin jalkapallon kohdalla vaikutus on kiistaton. Siitä hyvänä esimerkkinä on kaikkien tuntema Zlatan Ibrahimoviz, jonka sykähdyttävät maalipotkut ovat taekwondoharrastuksen peruja.

Taekwondo jalkapallon oheislajina on esitetty Suomentaekwondoliiton esittämässä oppaassa

Jalkapallo Lahti

Jos haluat omalle joukkueelle tilata oheisharjoittelua, niin täytä alla oleva kaavake. Me olemme teihin yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Seuran nimi: *
Yhteyshenkilön nimi: *
Puhelinnumero:*
-
Sähköposti: *
Toive milloin haluaisitte teidän seuralle oheisharjoittelun (päivä, ajankohta ja muut asiat mitkä pitää ottaa huomioon):*


LIITY JÄSENEKSI