Extreme Martial Arts Sport palvelee Päijät-Hämeen lapsia, perheitä, aikuisia ja yrityksiä.

EMA Sportin perustaja on Aki Tiihonen, joka on pitkään toiminut Taekwondo Lahdessa. EMA Sportin kuntokeskus sijaitsee Kauppakeskus Kariston välittömässä läheisyydessä (Voimakatu 10, 15170 Lahti), johon on hyvät liikenneyhteydet Mukkulasta, Karistosta ja Keskustasta.

EMA Sport tarjoaa erilaisia harjoituksia eri-ikäisille asiakkaille(ryhmäliikunta lahti). Meidän tavoitteenamme on mahdollistaa koko perheen liikkuminen samassa paikassa. Jos lapset ovat omassa harjoituksessa, niin samaan aikaan aikuinen voi itse harjoitella kuntosalilla tai osallistua aikuisten ryhmäliikuntatunneille.

Toiminnassa tehdään yhteistyötä, seurojen, lähialueiden koulujen ja yritysten kanssa. EMA Sport tarjoaa myös yrityksille kattavan mahdollisuuden saada omaa henkilöstöä liikkumaan aktiivisemmin. Meillä on tarjolla eritasoisia kuntoiluryhmiä, sekä kehoa huoltavia ryhmiä.

EMA Sport myös auttaa yrityksiä järjestämään erilaisia työnhyvinvointipäiviä, johon voi kuntoilun lisäksi liittyä itsepuolustusopetusta(kuntosali lahti).

Ole rohkeasti yhteydessä, jos teillä on kysyttävää. Me palvelemme teitä mielellämme.

Radio voimassa esiteltiin EMA Sportin toimintaan 22.9.2016, haastattelun voit lukea tästä tai kuunnella tästä 


LIITY JÄSENEKSI