Kokeile erilaisia kamppailulajeja kesällä 28.5 – 31.7.2018

Oletko miettinyt lapsellesi, itsellesi tai koko perheelle hyvää harrastusta? EMA Sportilla alkaa kesäharjoitteluaikataulu 28.5.2018. Samalla ryhmiin otetaan uusia harrastajia mukaan. Kesäharjoittelussa pääsette tutustumaan laajaan kirjoon kamppailulajeja:

  • Taekwondo
  • Thainyrkkeily
  • Paini
  • Kuntonyrkkeily
  • Potkunyrkkeily
  • Kamppailijan oheisharjoittelu ulkokentällä

EMA Sportilla nuorimmat harrastajat ovat 3 – vuotiaita ja kokeneimmat yli 60  – vuotiaita. Meillä koko perhe voi yhdessä harrastaa. Me myös tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä Taekwondossa kilpailijana.  Miksi lapsen tai aikuisen kannattaisi harrastaa kamppailulajeja? Jos sitä mietit, niin katsoppa tästä muutamia näkökulmia harrastuksen puolesta

 

Kesäharjoitteluaikatauluun pääsette tutustumaan tästä

Uudet harrastajat pääsevät harrastamaan kesäksi 28.5 – 31.7.2018, tarjoushintaan 50€/hlö. Tämä sisältää harjoitukset ja yli 15 – vuotiaille ilmastoinnilla varustetun kuntosalin käyttöoikeuden 24/7

 

Osta paikkasi täältä.

 

 

Lopeta nyt jahkailu ja tule EMAlle treenaamaan.

 

Lisätietoa antaa Aki Tiihonen, p. 050 405 8654 tai info@emasport.fi