Taekwondovalmentajalle töitä

EMA Sport on perustettu vuonna 2016 ja se tarjoaa palveluita perheille, lapsille, aikuisille ja seuroille. Toimimme tällä hetkellä 716 neliön tiloissa, joista löytyy upea yhteisö ja välineistö. Haluamme tarjota alallamme parasta osaamista ja kehittää saliamme jatkuvasti.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi kasvutarinaamme: haemme yhtä Taekwondovalmentajaa rentoon ja kokeneeseen tiimiimme, johon on helppo hypätä mukaan.

Odotamme sinulta ammattitaitoista, intohimoista ja innokasta otetta valmennukseen. Työhön kuuluu pääasiassa tuntien veto ja suunnittelu, mutta toivomme oma-aloitteisuutta liittyen monipuolisesti kaikkeen saliin liittyvään toimintaan. Vaadimme alan kokemusta ja koulutusta sekä taustaa Taekwondo-harjoittelusta. Liikunnan koulutukset ovat plussaa, mutta eivät pakollisia. Panostamme sinun koulutukseesi ja kehitykseen, joten halu kasvaa ja kehittyä juuri tällä alalla on ehdottoman tärkeää.

Työsuhde on alussa osa-aikainen, mutta on mahdollisuus kokoaikaiseen työhön.

Valmennus tapahtuu pääasiassa Lahdessa.

Tunnistitko itsesi? Laita itsesi näköinen hakemus tulemaan meille sähköpostitse viipymättä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

info@emasport.fi tai 050 405 8654