Harrastus mahdollisuus lapsille ja nuorille Lahdessa

KAMPPAILU LAPSILLE JA PERHEILLE 2018

Taekwondo 4 – 5 – vuotiaille. Harjoitukset ovat maanantaisin kello 17.30 – 18.15. Mukaan otetaan uusia lapsia, joka maanantai. Ensimmäisen kerran voitte käydä tutustumassa ryhmään ilmaiseksi, ilmoittamalla tulosta info@emasport.fi.  Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Taekwondo 6 – 8 – vuotiaille. Harjoitukset ovat maanantaisin klo 18.30 – 19.15 ja keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.15. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Taekwondo 9 – 12 – vuotiaille. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin 18.30 – 19.30. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Perhetaekwondo. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 17.30 – 18.15. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi. Uusia otetaan mukaan, niin kauan kuin tilaa riittää. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

JUMP IN -ryhmä 12 – 16 – vuotiaille. Ryhmä on suunnattu nuorille, jotka haluavat tutustua kamppailun saloihin. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 16.20 – 17.20 ja torstaisin klo 16.50 – 17.50. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Kamppailukoulu 8 – 12 – vuotiaille. Kamppailukoulu on tarkoitettu 8 – 12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kamppailukoulussa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin kamppailulajeihin, kuten thainyrkkeilyyn, taekwondoon, karateen, painiin, nyrkkeilyyn ja potkunyrkkeilyyn. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.15 ja perjantaisin klo 17.00 – 17.45. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Junnuthai 6 – 12 – vuotiailla. Junnuthai on tarkoitettu 6 – 12 – vuotiaille tytöille ja pojille. Junnuthaissa opetellaan turvallisesti thainyrkkeilyn perustekniikat. Pääpaino harjoituksissa on tehdä siitä hauskaa ja leikinomaista. Thainyrkkeilyn tekniikat kehittävät keskittymiskykyä, koordinaatiota ja kuntoa. Harjoitukset ovat torstaisin 18.00 – 18.45. Lisätietoa ryhmästä voitte katsoa täältä. Uudet harrastajat voivat käydä tutustumassa ensimmäisen viikon ilmaiseksi.

Ilmoittaudu mukaan

 

 

Jos useampi henkilö perheestä harrastaa meillä, niin silloin perheelle annetaan hinnaston mukainen alennus harjoitusmaksuista. Perhetaekwondomaksu sisältää yhden lapsen ja yhden aikuisen harjoitukset, seuraavilta perheen jäseniltä veloitetaan 10€/hlö/kk.

Ottakaa harjoituksiin mukaan sisäliikuntavarusteet, juomapullo ja hikipyyhe. Harjoitukset tehdään tatamilla, jossa ollaan paljain jaloin.

 

Jos teillä on kysyttävää, niin me vastaamme mielellämme.

info@emasport.fi tai 045 848 3224

Nähdään tunnilla!

cof